Bizony, bizony, létezik az a szó, hogy „Törzsfestő”. Legalább is a Képesvagy keretein belül ennek van jelentősége. Oklevél, kedvezmény, Klubtagság még több kedvezménnyel. Mind-mind elérhető, elmesélem hogyan.

A rendszer már nem új, eddig is létezett a Törzsfestői klub és kedvezmény a Képesvagy-nál. Innentől viszont Törzsfestői kártyán fogjuk vezetni az alkalmakat. A törzsfestői kártyádat kérd az első alkalommal, amikor jársz nálunk festeni, erre igyekszünk mi is emlékeztetni minden résztvevőt a festőest alkalmával.

A kártyára rákerül a neved, és az alkalom dátuma, egy tündéri méretű pecsét és a főinstruktor aláírása.

Utána a kártyád nálad lesz majd és minden alkalommal hozd magaddal. Ami jó ebben, hogy a bankkártyáid között tökéletesen el fog férni, hiszen pontosan akkora méretű a mi kártyánk is.

Mi a feltétele, hogy az oklevél, a kedvezmény és a Klubtagság elérhető legyen a számodra?

Minden alkalommal, amikor jössz festeni, a főinstruktortól megkapod a pecsétet a kártyádra. A pecsét annak jár, aki jön festeni, ez független attól, hogy ki vásárolta meg a helyet vagy a helyeket. A festőesteken résztvevő személy az, aki a pecsétet kapja.

Az ötödik pecséted után (ha 1 éven belül gyűjtötted össze), mi adunk neked egy kuponkódot, amit felhasználva egy normál festőest mindenkori árából 3000,- forint kedvezményre leszel jogosult. Az első alkalom dátumától indulva van 1 éved rá, hogy összegyűjtsd a 10 pecsétet, ez a feltétele annak, hogy megkapd a tizedik pecséted után járó egyszeri 8000,- forint kedvezményed egy normál festőest mindenkori árából.

Amennyiben ez több, mint 1 év alatt valósul meg, akkor ez az egyszeri kedvezmény nem jár, de nincs okod csüggedni, hiszen a Törzsfestői oklevélnek és a 10-es Klub tagságának nem feltétele, hogy 1 éven belül gyűjtsd össze a pecséteket. Vagyis ha voltál nálunk 10 alkalommal, nem ajándékkártyával festeni, akkor is a Klub tagja leszel, ahol egyéb kedvezményekkel kedveskedünk neked.

A törzskártyákat városonként vezetjük, különböző városokban eltöltött festőestek külön kártyákra kerülnek, és külön számolandók.

Na de mi történik akkor, ha már eddig is jártál nálunk és szeretnéd felvezetni a nem ajándékkártyás időpontjaidat a kártyádra.

Írd meg nekünk e-mailben a hello@kepesvagy.hu e-mail címre, hogy mikor jártál nálunk, és mit festettél és ha tudod, milyen e-mail címről jelentkeztél, az is segítség. Mi le tudjuk ellenőrizni és a következő alkalommal, amikor jössz, kérd a kártyádat amire mi felvezetjük neked a régebbi dátumaidat is.

Olyan időpontokat nem áll módunkban felvezetni, amit nem küldtél el nekünk e-mailben, mert a festőest alkalmával nincs kapacitásunk rá, hogy minden résztvevő visszamenőleges időpontjait ellenőrizzük.

Legközelebb kérd a kártyádat, és várunk szeretettel a 10-es Klub tagjai között. 🧡

Edina