AZ IDEÁLIS JÖVŐKÉP

„Semmilyen szél nem kedvez annak, aki nem tudja, melyik kikötőbe tart.”

– Seneca, római szónok és író

Az ember sokszor elképzeli, hogy milyen jó lenne így vagy úgy élni. De általában ezek csak pillanatok, amikor ez a gondolat jön, és aztán tova is száll. És visszacsöppenünk a valóságba. Sokszor tudjuk, hogy valamin változtatni kellene, hogy máshogy kellene csinálni dolgokat. Mert el akarunk jutni valahova. Vannak, amiket el tudunk érni. És vannak olyanok, amiért hiába teszünk bármit, mégsem érjük el sosem.

Van a kettő között egy nagy különbség. Ami a folyamat legeslegelején van.

Biztosak vagyunk benne, hogy azoknál a dolgoknál, amiket elértél, tisztán tudtad, akár minden részletére kiterjedően, hogy mit akarsz elérni. Lehet, azt is elképzelted, hogy már elérted – és egyszer csak valósággá vált. És nagy valószínűséggel láttad a lelki szemeid előtt. Elő lehet hozni az élet területeivel összehangoltan, és vizuálissá, azaz láthatóvá lehet tenni, hogy pontosan mi ez a jövőkép. És ha már megjeleníted valahol, az már egyel közelebb áll a valósághoz, mintha csak a fejedben lenne.

Az egyik legfontosabb, hogy az ember tudja, hova tart.

Mi fog történni a tréningen?

A tréning nem jelent mást, mint gyakorlatok elvégeztetését, hogy azok által az ember hozzáértőbbé váljon.

Azért ezt a formát választottuk, mert a vezetésünkkel és útmutatásunkkal itt TE magad fogod kidolgozni a saját IDEÁLIS KÉPEDET. Vagyis azt, amilyennek egy, vagy több területnek lennie kellene.

A tréning 2 fő részből fog állni.

Az első részben részleteiben végigmegyünk az élet kulcsfontosságú területein, és meghatározod ezeknek az ideális képét. És ezeket külön rajzokként, ábrákként meg is rajzolod.

Nem kell attól tartani, hogy esetleg nincs rajzi tudásod. Ha már egy pálcikaembert tudsz rajzolni, akkor képes vagy mindezt papírra vetni. Itt most nem kifinomult rajzokat csinálunk, hanem jellegében inkább “gyerekrajzokat”.

Ezeket a fő területeket vesszük sorba:

  • Te saját magad.
  • Család, kapcsolatok, szűkebb és tágabb értelemben.
  • Munka és karrier.
  • Anyagi javak.

Ha még valamelyiken nem tudod, hogy hogyan kéne, hogy ideálisan működjön, akkor ennek a résznek a végére tisztába kerülsz vele.

A második részben mindezt összerakod egyetlen egy képpé, egy festménnyé.

Itt meg tudod határozni, melyek a fontosabbak, és a különböző területek hogyan viszonyulnak egymáshoz, hogyan támogatják egymást.

Ez az elkészült színes kép otthon vagy a munkahelyen kitéve mindig előtted lesz, és nap mint nap láthatod, hogy hova szeretnél eljutni.

Jelentkezem

Miért nem mutatunk képeket a végeredményekről?

Az ideális jövőkép egy olyan téma, ami mindenkinek más és egyedi. És a sajátja.  Ez egy bensőséges, és bizalmas dolog. Ezért nem mutatjuk meg, hogy mások miket alkottak meg maguknak. A tiédet sem fogjuk.

Nem készítünk olyan fényképeket, felvételeket a tréning alatt, amiken szerepelne bárki alkotása.

Kik tartják az Ideális JövőKÉP tréninget?

A tréninget mi ketten tartjuk, Beck Ákos és Ferenczi Edina, a Képesvagy alapítói, saját fejlesztésű módszerünk alapján.

A tréning teljes anyaga szerzői jogvédelem alatt áll.

Egy tréning vagy képzés értékét mindig azok a személyek képviselik, akik számára az hasznosnak bizonyult.

Ilyen sikerekkel zárták mások az Ideális JövőKÉP tréninget:

“Felemelő, mély, tartalmas, csodálatos. Nem lehet szavakkal kifejezni.
Ez egy olyan egyedi, különleges, bensőséges utazás volt, amely az egész életemet megváltoztatta. Örök hálám érte. 🙂

“Nagyon szórakoztató, felismerés gazdag volt. Elképesztő dolgok jöttek elő az elmém zugaiból. Fókuszáltam, és teljesen kikapcsolt.”

“Szuper volt a mai nap. A legjobb az volt, hogy egészen mélyre tudtam menni a terveimben, gondolataimban, a kialakult jövőképemet egészen más felfogásban tudtam kialakítani, mint ahogy eddig élt bennem.
Ráébresztettetek arra, hogy milyen fontosak a kevésbé lényegesnek tűnő dolgok is a célok eléréséhez. Minden apró dolog együttesen tud hozzájárulni a célok megvalósításához. Nagyon jó gondolatébresztő volt. Nagyon jól felépített volt.”

“Összeszedtem a gondolataimat az adott témákban. A rajzok révén konkrétumok születtek. Felismerések fogalmazódtak meg bennem. Fókuszált munka volt.”

“Nagyon jól volt felépítve a téma. Jó volt a rávezetés, és utána hatékony volt az összegzés. A köztes magyarázatok, átkötések nagyon hasznosak voltak.”

“Nagyon érdekes megközelítése a gondolatok előhozatala és lefestése. Rávilágított, hogy még mit tehetek annak érdekében, hogy jobban érezzem magam. Köszönöm a lehetőséget.”

Jelentkezem

Mikor és hol lesz a tréning?

A tréningeket jelenleg csak Online tartjuk. A korlátozások feloldása után az Online mellett személyesen Szolnokon és Kecskeméten is fogjuk tartani.

A tréning időtartama: 5 óra (közben egy hosszabb szünetet tartunk)

A következő Online időpontok:

2020. november 28. szombat 14:00 óra

Jelentkezem

Mennyibe kerül az Ideális JövőKÉP tréning?

Mielőtt erre rátérnénk, engedj meg néhány kérdést:

  • Ha lenne a kezedben egy olyan eszköz, amivel kristály tisztán ki tudnád deríteni, annak minden részletével, hogy mi az a jövőkép, ami megmutatja, hol szeretnél tartani 1-5 év múlva, az mennyit érne?
  • Ha látnád és tisztává válna az, hogy az életed melyik területe az, amin ha dolgozol, akkor minden javulni kezd vagy még jobb lehet, az mennyit érne?
  • Ha tudnád, mi az a terület, és rájönnél, hogy ott min kell változtatnod ahhoz, hogy olyanná váljon, amilyennek szeretnéd, az mennyit érne?

Lássuk akkor, mennyibe kerül a tréning?

A tréning bevezető áron 24.900 Ft helyett most 19.900 Ft/fő.

Jelentkezem

Következő Tréningjeink

Foglald le a helyed!