TANULÁS RAJZI ESZKÖZÖKKEL

Életünkből minimum 12 évet, de inkább többet tanulással töltünk. Sokan vagyunk, akik az iskola és egyetem után is folytatjuk a tanulást, továbbképzéseken veszünk részt vagy másoddiplomát csinálunk.

Minél több ismeretre tesz szert valaki, annál jobb esélyei vannak a továbbtanulásra vagy jobb munka megszerzésére. Az idő mindenkinek egységesen áll rendelkezésére. Mégis van, hogy valaki adott idő alatt többet tud megtanulni, és van, aki kevesebbet. Vagy az egyik témát könnyem megtanulja az ember, a másikat nem. És elkönyveljük, hogy az egyikhez van érzékünk, a másikhoz nincs. Vagy találunk rá magyarázatot, hogy valamit azért nem tudunk megtanulni, mert nem szeretjük. Pedig pont fordítva van. Azért nem szeretjük, mert nem értjük.

  • Ha adott idő alatt sokkal könnyebben el tudnál sajátítani egy ismeretanyagot, akkor mennyivel lenne könnyebb neked?
  • Több időd jutna más dolgokra, ami szeretnél csinálni?
  • Vagy még több dolgot tudnál megtanulni?
  • Jó érzéssel gondolnál a tanulásra?
  • Olyan területeket is megszeretnél és megismernél, amikről nem gondoltad, hogy tudnád szeretni?

Rá lehet jönni, hogy felismerd magadon, vagy hogy felismerd a gyerekeden, testvéreden, hogy ő egy adott pillanatban éppen nehézséggel küzd. Még akkor is, ha alapvetően nincsenek tanulási nehézségei. A legegyszerűbb dolgok miatt nem tudunk tanulni. És egyszerűen rá lehet jönni, hogy mi, vagy a gyerekünk, vagy valaki, aki mellettünk tanul, éppen tanulási nehézséggel küzd, vagy éppen egy elakadása van az adott tanagyagban. Ezen nagyon egyszerűen át lehet segíteni. Rajzi eszközökkel egyértelművé tesszük ezen a workshopon, hogy ezt hogyan vedd könnyen észre, és kezeld egyszerűen a problémát. Ha ezeket könnyen észre tudod venni, akkor nagyon egyszerűen át tudod rajta segíteni a másikat. Vagy éppen saját magadat. Ezzel egyszerűen meg tud tanulni valaki önállóan, hatékonyan tanulni.

Mi egy élményfestésen 3,5 óra alatt totál nulláról indulva megfestetünk egy képet veled. Vagyis képes leszel könnyedén elsajátítani valamit, végig vinni valamit, azáltal, hogy mi ezt a tudást alkalmazzuk.

És ezt a tudást bármilyen területen tudod alkalmazni. Magadon, vagy a gyerekeden, amikor segítesz neki tanulni. Vagy az új munkatárson, aki éppen betanul a cégbe. Vagy akár már meglévő munkatárson, aki nem teljesen érti a területét – és egyszerűen el lehetne érni, hogy mégis értse, és hatékonyan dolgozzon.

Mikor és hol lesz a workshop?

A workshopot személyesen Szolnokon és Kecskeméten tartjuk a Képesvagy Stúdiókban, de ha a helyzet úgy hozza, akkor online tartjuk meg.

A felnőtteknek és gyerekeknek szóló workshopok külön időpontokban kerülnek megtartásra.

Az időpontokról lentebb tájékozódhatsz.

Jelentkezem

Mennyibe kerül a workshop?

Mielőtt erre rátérnénk, engedj meg néhány kérdést:

  • Az az idő, amit megspórolsz magadnak vagy a gyerekednek azáltal, hogy hatékonyabban tudsz, tud tanulni, és helyette tudtok mást csinálni, mennyit ér neked?
  • Az az időd, amit a gyerekeddel tanulással töltesz, de ha önállóan is tudna tanulni, és nem kellene vele órákat a könyv fölött ülnöd, az mennyit ér neked?
  • Ha adott idő alatt több ismeretre tenne szert a gyereked vagy te saját magad, és ezáltal jobb továbbtanulási esélyei lennének, vagy te magad jobb állást, pozíciót kapnál, az mennyit érne?

Lássuk akkor, mennyibe kerül a workshop?

A workshop ára 19.900 Ft/ fő.

Bevezető áron most 11.900 Ft/fő.

Ha a gyerekeddel együtt szeretnéd elvégezni, akkor 39.800,- Ft helyett most bevezető áron 19.900,- Ft-ért tudtok eljönni ketten. Használd ezt a kupnkódot:

(A szülőknek és gyerekeknek szóló workshopok külön időpontokban kerülnek megtartásra.)

Jelentkezem

Következő Workshopjaink

Foglald le a helyed!